Klubmodul henter siden
Salsation
26
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Salsation – kom og dans dig i form!

 

Salsation er et skønt danse/fitness-program, hvor vi danser til et Mix af forskellige rytmer, kulturer og stilarter. I Salsation er der stort fokus på musikalitet og fortællingen i musikken og ikke mindst den funktionelle træning.

Vi styrker kroppen og dens fleksibilitet, mens vi danser, sveder og har det sjovt. Salsation-programmet er nøje bygget op, så man passer på sin krop i bevægelserne, og der kan danses med forskellig intensitet, alt efter hvad kroppen vil og kan være med til.

ALLE kan være med – og jeg glæder mig til at danse med jer!
“MOVE and be moved”
Læs mere

Salsation – kom og dans dig i form! Salsation er et skønt danse/fitness-program, hvor vi danser til et Mix af forskellige rytmer, kulturer og stilarter.

 I Salsation er der stort fokus på musikalitet og fortællingen i musikken og ikke mindst den funktionelle træning. Vi styrker kroppen og dens fleksibilitet, mens vi danser, sveder og har det sjovt. 

Salsation-programmet er nøje bygget op, så man passer på sin krop i bevægelserne, og der kan danses med forskellig intensitet, alt efter hvad kroppen vil og kan være med til. ALLE kan være med – og jeg glæder mig til at danse med jer! “MOVE and be moved” 

 TILMELDING VIA LINKET HER : 

https://2746.foreninglet.dk/memberportal/frontpage

Der vil være mulighed for at kunne købe klippekort til dette hold via ospc.dk og vi forbeholder os retten til at foretage et klip ved tilmelding også selv om man ikke deltager trods tilmelding.

Startdato
27.08.2021
Slutdato
30.06.2022
Tid/Sted
Fredag 16:00-17:00 EDS DANS/Elitedans Syd, Salen
Pris
120,00 kr.