Elitedans Syd er grundlagt i sommeren 2006, hvor det og er målsætningen, at dansere i alle niveauer skal have de bedste vilkår for at udvikle dansen og ens personlighed i gode og positive rammer.
 
I de første år boede vi til leje i Odense midtby ved en anden danseskole, og efteråret 2008 flyttede vi i egne lokaler på Rugårdsvej 55 c. hvor vi  stadig har til huse.
 
Foreningen er en forening hvor det gode og positive miljø vægtes meget højt samt vores undervisning skal være af en meget høj kvalitet, hvorfor vores instruktør deltager i mange spændende og krævende workshop samt uddannelser rundt om i landet.
 
Vi tilbyder ud over vores spændende hold, også div. firma arrangementer, brudevalse, polter abend, mv. og ingen opgave er for store for os.
 
Vores instruktør har også  været med i slotshotellerne på TV2 hvor der blev undervist i lancier samt har undervist på Radisson Hotellerne rundt om i flere forskellige byer, ved  diverse firmaarrangementer samt med Odense Symforniorkester mv.
 
Vi er medlem af De Danske Danseskoler samt Danmarks Sportsdanser forbund, der er to af forbund hvor sportsdanser og talentdansere kan tilbydes at stille op til turneringer i, hvilke ikke er et krav for at deltage i vores talent og sportsdanser undervisning.