Breakdance

Info
Break dance er for de seje drenge piger der elsker at danse og bevæge sig og danse til fed musik og lære de fedeste og sjoveste måde at bla. dreje rundt på ryggen, lave håndstand mv.
 
Murphey der er instruktør, er en instruktør der virkelig forstår at lære de unge mennesker at bevæge sig og får ekstra smidighed i kroppen.
 
Alle kan være med uanset om man er dreng eller pige, og Murphey lover nogle fantastiske timer for de seje drenge og piger. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

606
Lørdag Tid: 10:00 - 11:00
Sted: EDS DANS/Elitedans Syd, Salen
Instruktør: NY Instruktør /

Break dance, er for de seje drenge og piger, der vil lære håndstand, rulle rundt på ryggen og lære at gi håndtegn og selvfølgelig lære at danse det helt nye i break dance. Det er nogle sjove timer, hvor der også er fokus på den enkelte danser, og vi vægter meget højt at holdet ikke er for stort, så alle kan nå at få en god oplevelse hver gang. Tilmelding til holdet : Pardans begynder er et hold for dig/jer der meget gerne vil lære at danse de rigtige trin i de forskellige danse til diverse fester og samtidigt ha det sjovt. Vi ligger vægt på begge dele og vil altid gøre vores det bedste at alle får noget godt og lærerigt med hjem fra undervisningen hver gang. Tøv endelig ikke med at tilmelde dig/jer, for det er sjovt og festligt at danse og vi starter/ mødes alle samme sted, nemlig på dansegulvet 

 Tilmelding via linket her. https://2384.foreninglet.dk/memberportal/enrollment

Periode: 29.08.2020 - 30.06.2022
Tilmeldte: 1/35
Pris: 2300 kr.
Tilmeld