Pardans Let øvede

Info
Pardans let øvede er  kun for dig/ jer der har danset før, og kan danse flere danse og har lyst til at arbejde videre med det i har lært, enten ved os i de tidligere sæsoner eller andre steder.
Vi har fokus på teknik, lære og har det sjovt i hver time for dans er sjovt og lærerigt og dejligt.
 
Har man ikke danset før henviser vi til de andre hold der er for nybegynder da vi der starter helt for bunden og derfor man mest ud af undervisningen. 
 
Vi glæder os til at se jer alle igen. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

307
Onsdag Tid: 18:30 - 19:30
Sted: EDS DANS/Elitedans Syd, Salen
Instruktør: Alexandru Pogor / Natasja Risum /
Pardans letøvede er holdet for jer der tidligere har danset lidt før eller mangler at få det genopfrisket lidt. der danses bla. cha cha cha, vals, quickstep, rumba, jive mfl. vi glæder os til nogle hyggelige timer sammen med dig/ jer. Vi danser kun med egen partner pga. corona virus. Pardans Let øvede er et hold for dig/ jer der har danset før. Der arbejdes videre på det man tidligere har lært og derfor er det vigtigt at man har danset før, om det er hos os eller andre steder er ikke det afgørende bare man har deltaget på hold før. Hvis du/ i ikke har deltaget på et hold før og gerne vil lære at danse så henviser vi til vores begynder hold. Tilmelding via linket her:https://2384.foreninglet.dk/memberportal/enrollment
Periode: 26.08.2020 - 30.06.2022
Tilmeldte: 1/34
Pris: 2300 kr.
Tilmeld